Exatlon sezonul 2 episodul 27 din 4 octombrie 2018

Îmi pare rău că trebuie să spun ,dar cred că Simi minte mai mult decât foștii coechipieri. Aseară la orice întrebare a dat-o din colț în colț, iar duminică sa uitat în ochii lor și le-a spus că o doare umărul. Aseara de ce a dat de înțeles că nu a durut-o dar a vrut sa plece acasă?
Exatlon sezonul 2 episodul 27 din 4 octombrie 2018
Am vazut cum mama lui Iulian a spus clar, el a plecat de acasa cu strategia lui Giani, adica sa umble la psihicul adversarilor si sa instige, nu am o problema cu asta dar dupa ce si adversarii reactioneaza tot el se da victima, si am mai auzit cand a spus ca prietenia trebuie sa fie in afara concursului si ar trebui sa stea departe de Ciprian, ar aici o sustin.

Iulian a spus că Simi a mințit și joacă teatru la jocul de eliminare si Coco a fost de acord cu el, din partea ei Coco trebuia sa mintă, să fie de partea ei,Deci sinceritatea ei unde-i?

Aseara Simi si-a dat arama de pe fata, sa te intrebe de zece ori o intrebare si sa tot ocolesti raspunsul, e clar ca a cedat psihic dar nu a avut curajul sa recunoasca, rusine ei.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Urmareste Exatlon sezonul 2 episodul 27 din 4 octombrie 2018 editie integrala.
PARTEA 1 ( 1 ORA 46 MINUTE )

Partea 2 ( 25 MINUTE )

error: Content is protected !!