Exatlon sezonul 2 episodul 26 din 3 octombrie 2018

Astazi are loc jocul cu numarul 11 din Exatlon, concurentii nu vor sa plece acasa, sunt optimisti si vor sa dea totul impreuna cu echipa lor, jocul din aceasta seara este extrem de important pentru ca traseul a suferit doua modificari importante inainte de final, Razboinicii isi doresc din toata inima sa iasa de la baraca.
Exatlon sezonul 2 episodul 26 din 3 octombrie 2018
Dupa ce au stat o perioada lunga as putea spune intr-o baraca si dormind pe jos pe saltele improvizate, Razboinicii incearca din toate puterile lor pentru a castiga batalia pentru vila, insa sunt tot mai departe de a face acest lucru, totusi in aceasta seara acestia isi doresc, cu ardoare sa poata fi desemnati in final castigatori, o sa fie o lupta si mai apriga pentru ca traseul nu mai este la fel si cu un traseu necunoscut, pot aparea obstacole care sa ii puna in pericol.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Batalia pentru vila se continua si in aceasta editie, Faimosii se bucura de luxul din vila in timp ce Razboinicii au parte de conditii de cazare la limita se supravietuire, intr-o baraca veche fara paturi si confort, urmareste aici si tu Exatlon sezonul 2 episodul 26 din 3 octombrie 2018 si vezi cine va castiga lupta din aceasta seara.

error: Content is protected !!