Exatlon sezonul 2 episodul 24 din 29 septembrie 2018

Doru se supara foarte tare pe colega sa Diana pentru ca a facut o gluma proasta pe seama lui, aceasta i-a luat salteaua dupa ce acesta a plecat la baie spre dimineata si a fost nevoit sa doarma pe jos, asta dupa ce a intrebat de nenumarate ori cine a facut gluma.
Exatlon sezonul 2 episodul 24 din 29 septembrie 2018
In prima runda cei din echipa Razboinicilor au reusit sa punctele la limita de puncte, in prima faza chiar aveau cate 2 puncte avans. Pana acum avem patru victorii ale faimosilor si cinci victorii ale razboinicilor, recompensa in aceasta editie este dubla.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.
Recompensa dubla pe langa premiul cazarii la vila mai consta si in ocazia de a trimite o scrisoare si o vedere celor dragi de acasa, vezi aici Exatlon sezonul 2 episodul 24 din 29 septembrie 2018 inca odata, a existat un conflict de care nu putea lipsi nicio echipa.

error: Content is protected !!