Exatlon sezonul 2 episodul 23 din 28 septembrie 2018

In urma editiei din seara trecuta, concurentii au decisa sa-si spuna parerea, Faimosii au spus ca au avut parte de un super meci si au tras foarte mult sa ajunga unde si-au propus, au avut parte si de emotii si a fost mai interesant ca primele meciuri, a fost un traseu usor care multora le-a placut, s-au si distrat chiar daca se pierdea puncte, a fost foarte faina atmosfera, daca emotii nu prea au, trebuie sa se concentreze mai mult si sa nu se mai enerveze asa repede.
Exatlon sezonul 2 episodul 23 din 28 septembrie 2018
Ferucio se bazeaza foarte tare pe Roxana si crede ca face o echipa buna cu aceasta, are indemanare si este foarte atenta, insa acesta intra foarte usor in panica de timp si nu se mai poate concentra asa bine, indemanarea Roxanei si cu viteza sa pe traseu a fost exact ce trebuia pentru a castiga.

Tot timpul au fost numeric mai tarziu, Roxana Vancea a declarat si ea ca nu se astepta sa castige chiar la sfarsit, la stafeta dar norocul a fost de partea lor se pare ca sfarsitul cu mingiile i se potriveste si proba cu sacii crede ea ca i se potrivesc cel mai mult.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.
Tensiunea este extraordinara in noul epiod din aceasta seara vizioneaza aici Exatlon sezonul 2 episodul 23 din 28 septembrie 2018 un nou episod plin de actiune si competivitate.

error: Content is protected !!