Exatlon sezonul 2 episodul 22 din 27 septembrie 2018

In acesta seara, putem vedea cum foarte usor se poate instala panica in echipa Razboinicilor, Ana Otvos este la un pas de a renunta la concurs, Diana Sentes clacheaza si se lasa infranta de lucrurile pe care le aude din gura rauvoitorilor, aceasta incepe sa planga pentru ca unii oamenii nu o inteleg cum ar trebui.
Exatlon sezonul 2 episodul 22 din 27 septembrie 2018
Pe scurt, astazi Razboinicii vor pierde lupta pentru vila, faimoșii au scăpat de veriga lor slabă, Lilica, iar RĂZBOINICII au rămas cu cele două verigi slabe, Diana și Cătălin, ceea ce înseamnă între 4-6 puncte pierdute din start, ar fi fost o minune ca RĂZBOINICII să-i învingă pe faimoși în formula actuală. Razboinicii au parte momentan de imunitate, lucru ce ii face sa fie si mai puternici si greu de eliminat, insa va intrebati oare ce o sa se intample dupa ce o sa piarda imunitatea, care va fi primul concurent care va pleca acasa, Diana?

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.
Razboinicii au parte de o prima infrangere la acest meci, chiar si asa acestia dovedesc inca odata ca au tarie si pot castiga vezi aici Exatlon sezonul 2 episodul 22 din 27 septembrie 2018 o editie la fel de complicata ca si data precedenta.

UPDATE! Episodul este disponibil complet.
Partea 1

Partea 2

Partea 3

EPISODUL COMPLET INTR-O SINGURA PARTE.

error: Content is protected !!