Exatlon sezonul 2 episodul 19 din 22 septembrie 2018

Aseara a fost jocul pentru medalii, a fost o prima runda in care a concurat si cei mai buni 5 au mers in etapa a doua. Clasamentul a fost lista de start, a fost inversat, pe o ploaie marunta a avut loc tragerea la sorti, in ciuda faptului ca unii dintre concurenti au fost serios accidentati, Diana, Monica, Roxana si Lili care are in continuare probleme la umar.
Exatlon sezonul 2 episodul 19 din 22 septembrie 2018
In ciuda vremii si a accidentarilor a fost un spectacol pe cinste si de calitate. Ciprian si Mirel au fost putin mai aprinsi in discutii si la un momentdat chiar s-au certat.

Cat despre Simi, e buna, nimic de zis dar e prea invidioasa, (ar vrea doar ea si doar pentru ea tot ) într-o competitie mai si pierzi, trebuie sä înteleaga asta! Daca nu înveti sa pierzi, nu ai cum sa ajungi mai departe în viata, dar sportiv e buna.. adevaru’ e ca si la faimosii ( au adus fete … vai de noi ) care îsi aranjeaza paru’ în loc sä concureze. Hehe.

Ana a avut o zi buna aseara, a fost bucuroasa si chiar mai tot timpul zambareata, pentru ca i-a iesit finalul, jocul de astazi prin ochii ei a fost intradevar un meci frumos si pentru echipa ei dar si pentru echipa albastrilor si impreuna s-au bucurat de traseu, ca doar pentru asta au venit sa se simta bine sa se distreze si sa invete tehnici noi sa progreseze si echipa ei chiar asta a facut.

In aceasta seara multi dintre concurenti isi doresc sa castige casa, sa se poate odihni mai bine pentru ca totii sunt obositi si se resimte, urmeaza un nou traseu in parcul de aventura, jocul pentru vila.

Extrem de spectaculos traseul din aceasta seara, vezi Exatlon sezonul 2 episodul 19 din 22 septembrie 2018 editie completa dupa ora 20 dupa difuzare pe micile ecrane.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!