Exatlon sezonul 2 episodul 18 din 21 septembrie 2018

Se pare ca saptamana acesta a fost total in favoarea celor din echipa razboinicilor, deștepți faimoșii ăștia! Se dau accidentați la probele astea, pentru a fi pregătiți pentru cele importante precum casa și protecția!
Exatlon sezonul 2 episodul 18 din 21 septembrie 2018
Cam mult lipsesc faimosi nostri din probleme de sanatate ceva se intampla. Da, e adevarat imi pare rau nu sunt obisnuiti la clima, la mâncare, nu mai zic de accidentari dar totusi trebuie sa lupte ca doar pentru asta sunt in concurs, sau trebuie sa-i vedem numai in astfel de situatii? Serios acum.

Sunt unii care il dau pe Iulian castigatorul acestui concurs, este de-a dreptul puéril sa gandesti asa, la sfarsit s-ar putea sa ramai dezamagit. Este adevarat ca pana in prezent este cel mai rapid pe traseu, dar asta nu inseamna ca este si cel mai bun. Inca nu a trecut nicio luna de la startul concursului ca deja unii vedeti « luminita de la capatul tunelului » fara sa ganditi ca pe parcus pot intervenii multe,ca de exemplu: o accidentare, sau aducerea unor jucatori noi cu un randament mai bun. In alta ordine de idei, ca sa castigi acest concurs trebuie sa fi un atlet complet (si cu putin noroc), nu doar rapid. (Iulian mai are de lucrat la indemanare) Haideti sa privim acest concurs si sa ne bucuram de spectacolul oferit de concurenti!

Concurenti buni se vad de la inceput. Nici el nu era indemanatic la inceput dar pe parcurs a ajuns sa termine traseul in 32 secunde pt ca dadea randament maxim si pe traseu si la final. La meciul de aseara cu s.u.a lui Iulian nu ia lipsit deloc indemanarea dovada ca a dat 3 din 3 asa ca se perfectioneaza pe zi ce trece si este un cosmar pentru faimosi cand concureaza inca de pe acum si nu a trecut nicio luna. Eu il vad cu siguranta in finala!

Vezi si tu aici noile intamplari si provocari din Exatlon sezonul 2 episodul 18 din 21 septembrie 2018 editia este integrala si este difuzata imediat de dupa redare la tv.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!