Exatlon sezonul 2 episodul 72 din 14 decembrie 2018

Am văzut promo-ul de azi iar Alin se para ca va cădea din nou…Sper sa nu fie ceva grav si sa se recupereze cat mai curând.

Chiar daca susțineam echipa faimosilor sper si mi doresc din tot sufletul ca Alin sa castige si ma rog sa se se faca bn pt ca a arătat că merită să câștige această competiție!
Pe lângă Alin le doresc mult noroc si baftă Madalinei Predoi si lui Cristian Pulhac. Haideți să ne rugăm ca Alin sa se faca bine si sa continue lupta pana la capat.
Exatlon sezonul 2 episodul 72 din 14 decembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 72 din data de 14 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Oare urmărim exatlonul doar ca să interpretăm fiecare cuvintel si apoi să lansăm tot felul de scenarii stupide? Parcă este chiar rusinos să ne legăm atât de fiecare cuvânt, fiecare gest, de trecutul fiecăruia, de familii. Să-i analizăm după rezultatele din concurs si celelalte să nu mai constituie atâtea motive de dispută, vezi si tu Exatlon sezonul 2 episodul 72 editia din data de 14 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET

error: Content is protected !!