Exatlon sezonul 2 episodul 71 din 13 decembrie 2018

Daca mai era cineva in dubi in legatura cu caracterul infect al Anei Otvos, cred ca sa lamurit aseara, de altfel cred ca toti scenaristii de film o invidiaza pentru imaginatia ei bogata, pentru a da bine pe sticla, numai ea uita ca noi am vazut-o 4 luni de zile, iar daca pe Ilinca si poate pe inca cateva meduze le-a impresionat cu halucinanta ei poveste despre Simia, pe mine ma lamurit inca odata ca este o persoana de tot rahatul, mai ales ca si Silasi era nedumerit de povestea ei, si parea surprins de tot ce zicea ea.

Se vede clar ca accidentarea ei nu a fost chiar asa de grava, si a preferat sa abandoneze ca si-a dat seama ca numai are nici o sansa, ea pierdea in ultima vreme, indiferent cu ce fata juca. Iar ca ea se credea ce-a mai buna fata, sa o lasam sa viseze in continuare ca da, a fost ce-a mai buna la strategii, birfit si pupatul in cur al celor doi baietii, si toate astea ca sa ii mearga ei bine.
Ieri la FanArena a demonstrat inca o data ce fel de om este.
Exatlon sezonul 2 episodul 71 din 13 decembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 71 din data de 13 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Exatlon va fi câștigat de un singur concurent nu de toți cei rămași, așa că nu mai sărbătoriți atât plecarea Anei Otvoș pentru că toți vor pleca, cât despre banii câștigați de ea, am văzut o postare unde era “judecată” că nu donează banii ăia, urmareste cu mine Exatlon sezonul 2 episodul 71 editia din data de 13 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISOD COMPLET => 2 ORE si 19 MINUTE.

error: Content is protected !!