Exatlon sezonul 2 episodul 68 din 7 decembrie 2018

Tot vad iar comentarii gen ”Daca castiga un faimos, este facatura ca sezonul trecut”. Sezonul trecut nu a fost o facatura, a castigat omul care a meritat, omul care a facut primul record 6 din 6, omul care a stat pe bara 4 trasee in tot sezonul, omul care nu a fost carat in spate de echipa cum au fost altii carati o luna si lista poate continua.

Acuma ce are daca castiga un faimos? N-au sanse egale? Tommy de la Columbia a fost cel mai bun si rapid, cu 14 medalii, dar a avut o zi proasta si a plecat, asa se poate intampla si la noi. Cristina a avut sanse mari sa castige, dar a plecat.

A ramas Pulhac un concurent care are sanse mari de a castiga, l-a batut pe Alin si Iulian de multe ori, deci i-ar putea bate si-n semi-finala si finala. Eu sunt realista ca echipa faimosilor au fost mai slabi acuma, dar 2 oameni au fost foarte buni in echipa asta… Cristina si Pulhac.
Exatlon sezonul 2 episodul 68 din 7 decembrie 2018
Razboinicii au fost mai buni, dar nu foarte buni, sezonul 1, Vladimir pe vremea asta avea record 6 din 6, acuma nici un razboinic n-are record 6 din 6, deci sunt slabi si ei, n-au oferit spectacolul din primul sezon. Ei au avut noroc ca au avut o echipa adversa ff slaba, nu ca ar fi ei foarte buni. Asa ca, poate castiga si un faimos linistit daca gandim logic.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 68 din data de 7 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Cand Iulian zicea ca el nu poate face echipă cu faimoșii pentru meciurile internaționale pentru ca nu are cum sa facă cu niște oameni pe care îi urăște și abia așteaptă sa se accidenteze un faimos să-și rupă ceva, cred ca de fapt se refera la Alin singurul de care îi era teamă lui Iulian știind ca este un concurent ce i-ar putea pune probleme în finală chiar el a spus-o. Tot ce am transcris sunt cuvintele lui Iulian exista video, eu doar am tras concluzia ca la cât de dușmănos, eu copilul asta l-aș vedea în stare sa se roage pentru răul adversarului doar sa câștige el.

Te invit din nou si astazi sa vedem impreuna o noua runda din Exatlon sezonul 2 episodul 68 editia din data de 7 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! Episodul este complet => 2 ORE si 30 MINUTE.

error: Content is protected !!