Exatlon sezonul 3 episodul 42 din 24 martie 2019

Se comenteaza peste tot cand pierd razboinicele ca sunt obosite. Parca pana acum va doreati sa plece celelalte, si sa ramana cei mai buni. Nici acum nu e bine? Atunci cum? Nicolet-o, doar ca sa stii, n-ai cum sa pierzi ceva ce n-ai avut niciodata.
Iar ei nu au avut de ce sa se “certe” cu faimosii dupa ce ei, razboinicii, pierd deoarece faimosii atunci cand castiga se bucura pentru victoria lor, nu stau sa le arate celorlalti ca au castigat, cum fac acesti razboinicii, iar ca sa nu vezi chestia asta jur ca trebuie sa fii orb!

Catalina a spus foarte bine ce a spus la final, iar incercarea lor de a se apara a fost una penibila.
In rest sa ramana cu penibilitatea lor, iar faimosii isi vor reveni si vor castiga din nou consecutiv intr-un timp foarte scurt. Adica ei cand castiga, castiga de 7-8 ori consecutiv si tot nu se dau zei, pe cand razboinicii cand castiga cateva jocuri dupa ce in 2 luni nu au fost capabili sa castige nici 20 de jocuri, asta fac, se cred cei mai buni si e trist.

Si cam asa, dam startul aventurii in noul sezon Exatlon Romania Sezonul 3, batalia intre cele doua echipe este pe cale sa inceapa, insa mai intai facem cunostinta cu membrii celor doua echipe. Timp de 4 zile, putem urmari de sambata si pana marti emisiunea concurs care a reusit sa cucereasca inimile tuturor telespectatorilor caror le place acest format de emisiune.

Emotiile incep sa renasca, si incepem sa ne alegem echipa favorita, fie ea rosie sau albastra, in aventura lor concurentii vor avea de infruntat obstacole impresionante dar si nervi de otel, fiecare are posibilitatea de a-si testa abilitatile la nivel maximum si bineinteles de a avea contact direct cu persoane cu un caracter total diferit. Emisiunea este una foarte grea unde numai cei puternici vor merge mai departe si cei slabi vor parasi inca din primele probe competitia.

Exatlon Romania sezonul 3 episodul 42 din data de 24 martie 2019 HD.

Dincolo se prietenie si slabiciune, fairplay dar si situatii care impun o anumita reactie, se afla un premiu pus in joc, acelasi ca si pana acum ca valoare, adica 100.000 de euro dar si titlul care odata castigat cantareste de doua ori mai mult decat banii in sine.

De aceasta data telespectatorii se asteapta la o competitie egala din orice punct de vedere, pentru ca asa cum prea bine stim, ultima data in sezonul precedent, premiul a fost castigat de catre o fata, fapt ce pe multi dintre fanii acestui show, i-a intrigat si chiar i-au revoltat creand foarte multe discutii in social media dar si in presa scrisa.

Al treilea sezon isi propune sa fie diferit, incepand de la concurenti si pana la probe, de aceasta data se cauta ca finalistul sa fie un adevarat erou si sa isi primeasca cu adevarat titlul pe merit, tot in acest sezon ne vom confrunta cu o tara noua la jocurile internationale, este vorba de Exatlon Ungaria, vecinii nostri as putea spune, care pe parcursul competitiei vor da dovada de mult devotament si munca dar care vor face niste meciuri de toata frumusetea.

Urmareste cu noi aici in Premiera Exatlon sezonul 3 episodul 42 editia din data de 24 martie 2019 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

Varianta 1 / Server 1.

error: Content is protected !!