Exatlon sezonul 3 episodul 10 din 27 ianuarie 2019

Aveti impresia, sperati, sau va ganditi ca oamenii astia care merg la tv (“vedete“, faimosii etc.) fac asta din pura caritate sa avem noi la ce ne uita sambata cand vrei sa te relaxezi? pai atunci si cablu TV de ce nu e gratis, ca doar aia fac munca in folosul comunitatii pai ce conteaza ca ii giani la razboinici pentru bani?

Asta va roade pe voi ca o luat ala multi bani, ca Draghia si-a pastrat culoarea, ii om cu caracte si-a patrat normal ca nu a oferit kanal d sansa sa fie la razboinici ca si el accepta ca deaia munceste pe bani nu pe bomboane, si o fost normala tactica kanal d sa fie show ca deaia belim toti ochii la exatlon ca daca era giani la faimosi erati toti obisnuiti, na uite ca sa schimbat ceva devine showul interesant, si sunteti toti in dificultate na acum cu cine sa tinem?

Si cam asa, dam startul aventurii in noul sezon Exatlon Romania Sezonul 3, batalia intre cele doua echipe este pe cale sa inceapa, insa mai intai facem cunostinta cu membrii celor doua echipe. Timp de 4 zile, putem urmari de sambata si pana marti emisiunea concurs care a reusit sa cucereasca inimile tuturor telespectatorilor caror le place acest format de emisiune.

Emotiile incep sa renasca, si incepem sa ne alegem echipa favorita, fie ea rosie sau albastra, in aventura lor concurentii vor avea de infruntat obstacole impresionante dar si nervi de otel, fiecare are posibilitatea de a-si testa abilitatile la nivel maximum si bineinteles de a avea contact direct cu persoane cu un caracter total diferit. Emisiunea este una foarte grea unde numai cei puternici vor merge mai departe si cei slabi vor parasi inca din primele probe competitia.

Exatlon Romania sezonul 3 episodul 10 din data de 27 ianuarie 2019 HD.

Dincolo se prietenie si slabiciune, fairplay dar si situatii care impun o anumita reactie, se afla un premiu pus in joc, acelasi ca si pana acum ca valoare, adica 100.000 de euro dar si titlul care odata castigat cantareste de doua ori mai mult decat banii in sine.

De aceasta data telespectatorii se asteapta la o competitie egala din orice punct de vedere, pentru ca asa cum prea bine stim, ultima data in sezonul precedent, premiul a fost castigat de catre o fata, fapt ce pe multi dintre fanii acestui show, i-a intrigat si chiar i-au revoltat creand foarte multe discutii in social media dar si in presa scrisa.

Al treilea sezon isi propune sa fie diferit, incepand de la concurenti si pana la probe, de aceasta data se cauta ca finalistul sa fie un adevarat erou si sa isi primeasca cu adevarat titlul pe merit, tot in acest sezon ne vom confrunta cu o tara noua la jocurile internationale, este vorba de Exatlon Ungaria, vecinii nostri as putea spune, care pe parcursul competitiei vor da dovada de mult devotament si munca dar care vor face niste meciuri de toata frumusetea.

Urmareste cu noi aici in Premiera Exatlon sezonul 3 episodul 10 editia din data de 27 ianuarie 2019 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! Episod complet => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!