Exatlon sezonul 3 episodul 47 din 1 aprilie 2019

Asa cum faimosii au castigat vila aia PE BUNE cu noroc, strategii, cu aia cei mai buni din echipa lor, cu verigile slabe din echipa Razboinicilor, asa au castigat si ei PE BUNE pentru ca au evoluat, cu putin noroc si pentru ca nu s-au dat batuti. Dar pentru unii e greu sa recunoasca asta. Au castigat ei si e regie. Si mai spuneau unii de sustinatorii Razboinicilor, ca sunt frustrati si invidiosi pentru ca echipa lor pierde. Da’ de unde! Astiau au pierdut o singura data vila, si deja incep cu smiorcaieli.

Si cam asa, dam startul aventurii in noul sezon Exatlon Romania Sezonul 3, batalia intre cele doua echipe este pe cale sa inceapa, insa mai intai facem cunostinta cu membrii celor doua echipe. Timp de 4 zile, putem urmari de sambata si pana marti emisiunea concurs care a reusit sa cucereasca inimile tuturor telespectatorilor caror le place acest format de emisiune.

Emotiile incep sa renasca, si incepem sa ne alegem echipa favorita, fie ea rosie sau albastra, in aventura lor concurentii vor avea de infruntat obstacole impresionante dar si nervi de otel, fiecare are posibilitatea de a-si testa abilitatile la nivel maximum si bineinteles de a avea contact direct cu persoane cu un caracter total diferit. Emisiunea este una foarte grea unde numai cei puternici vor merge mai departe si cei slabi vor parasi inca din primele probe competitia.

Exatlon Romania din 1 aprilie 2019 HD.

Dincolo se prietenie si slabiciune, fairplay dar si situatii care impun o anumita reactie, se afla un premiu pus in joc, acelasi ca si pana acum ca valoare, adica 100.000 de euro dar si titlul care odata castigat cantareste de doua ori mai mult decat banii in sine.

De aceasta data telespectatorii se asteapta la o competitie egala din orice punct de vedere, pentru ca asa cum prea bine stim, ultima data in sezonul precedent, premiul a fost castigat de catre o fata, fapt ce pe multi dintre fanii acestui show, i-a intrigat si chiar i-au revoltat creand foarte multe discutii in social media dar si in presa scrisa.

Exatlon Romania sezonul 3 episodul 47

Al treilea sezon isi propune sa fie diferit, incepand de la concurenti si pana la probe, de aceasta data se cauta ca finalistul sa fie un adevarat erou si sa isi primeasca cu adevarat titlul pe merit, tot in acest sezon ne vom confrunta cu o tara noua la jocurile internationale, este vorba de Exatlon Ungaria, vecinii nostri as putea spune, care pe parcursul competitiei vor da dovada de mult devotament si munca dar care vor face niste meciuri de toata frumusetea.

Urmareste cu noi aici in Premiera Exatlon sezonul 3 episodul 47 editia din data de 1 aprilie 2019 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

Varianta 1 / Server 1.

error: Content is protected !!