Dragoste si ura Episodul 774 din 12 Noiembrie 2020

Meethi se trezeste la timp pentru a o pregati peaRani iar Chameli se trezeste tarziu Meethi o trimite pe Rani cu Akash intre timp Chameli coboara dar nu realizeaza ca Akash este deja dus cu Rani, Meethi arata bratara lui Chameli de azi noapte Akash zice lui Thakur de afacerea lui ca va fi inselat de Khanna. Thakur il sfatuieste Chameli i-a in brate camasa lui Akash, Maya o vede si o plesneste Vishnu este cu Khanna acesta zice ca vrea sa omoare pe cineva putin in fiecare zi Akash e uimit sa-l vada pe Vishnu ca asistent a lui Khana, Maya o arunca pe jos pe Chameli. Meethi vede, Maya zice ca nu mai sta in casa ca e sarpe si ca are timp pana maine la zece sa plece.

Chameli zice lui Meethi ca jocul ei nu s-a terminat Malvika merge la Chameli si zice ca trebuie sa isi i-a drepturile daca il vrea pe Akash mai apoi Rani vine de la scoala, ea fuge sus si da in Chameli care are benzina intr-un bidon Rani ii zice ca e rea ca nu a intrebat-o de scoalã, Vishnu ajuta pe Akash cu informatii despre Khanna, Akash afla ca Chameli trebuie sa plece si ca azi a strigat la Rani care s-a suparat pe ea Akash zice lui Meethi sa o lase pe Chameli sa plece Chameli asculta la usi Chameli apoi pune ceva in mancare apoi se i-a cina.

Chameli pandeste ea a pus somnifere in mancarea de ardei grasi in afara de Maya si Akash toti mananca ardei, la 12 noaptea Chameli merge cu benzina la Maya in camera ea uda prin camera ei cu ea acolo apoi aprinde chibritul si-l arunca imediat camera i-a foc Maya simte fum si apoi vede focul Maya incepe sa strige Chameli se face ca merge sa o salveze ca sa vada Akash care vine si vede cum Chameli o scoate pe Maya din foc sariul lui Chameli i-a foc Akash il stinge apoi o i-a in brate.

Dragoste si ura Episodul 774 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 774 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 12 noiembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!