Dragoste si ura Episodul 715 din 31 iulie 2020

Meethi se gandeste la ce a fost ea lasa cheile pe masa apoi pe fiecare lucru ce il i-a are amintiri, ea si-a facut bagajele si merge la Kajri la bucatarie insa aceasta nu doreste ca ea sa mearga la Attisgard. Meethi nu-i zice ca pleaca din casa. Cu ochii in lacrimi Meethi merge spre usa ea isi aminteşte momentele petrecute cu Aakash. In statia de autobuz Damini vine si ea cu bagajul, Aakash vine acasa si Maya zice ca Meethi a plecat la templu. Aakash are ceva acte de la orfelinat dar el zice ca nu vrea sa adopte si ca nu o suna pe Meethi. Mukta o suna pe Meethi dar ea nu i zice ca e la autobuz, Damini zice ca ea vrea sa-l sune pe Aakash sa-l auda pe el ce zice apoi il suna pe Aakash care ii zice ca nu e de acord cu Meethi si ca vrea copilul lui.

Meethi i-a telefonul si Aakash aude sunetul autobuzului iar acesta plange, el zice lui Maiya ca Meethi e la Damini acasa si ca va sta acolo la noapte. Aakash sufera, Maya zice ca va trece peste astea ca e bine pentru familia lor asa. Meethi porneste cu autobuzul, Mukta suna pe Aakash, ea ii zice ca Meethi nu e acasa ca a vazut-o in autobuz in afara orasului, Aakash pleaca s-o caute, Kajri zice Mayei ca el o aduce inapoi pe Meethi, acesta o suna pe Meethi dar ea nu raspunde apoi isi inchide telefonul, Aakash suna pe Damini dar Meethi zice sa nu raspunda, Maya a lovit-o pe Kajri, Sankrant vine si striga la Maya el zice ca ea e de vina ca a plecat Meethi, Aakash opreste un autobuz dar Meethi nu e acolo.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 715 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 715 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 31 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!