Dragoste si ura Episodul 706 din 16 iulie 2020

Rathore este nervos din cauza la ce au scris ziarele despre Meethi, aceasta zice ca lumea tine cu ea. Meethi zice lui Rathore ca Yuvan s-a operat estetic deci ascunde ceva, Yuvan aduce flori lui Mukta la spital el nu crede ca slujba il ajuta pe Vishnu. Rathore cu Meethi ajung la spital Maya e nervoasa pe Kajri si zice sa plece la Attisgard. Sankrant vine si ii i-a apararea lui Kajri. Rathore zice lui Yuvan sa mearga sa se ocupe de afaceri ca e el acolo, Yuvan i-a lucrurile lui Vishnu ce erau cu el, si gaseste telefonul spunand ca nu are ce dovezi sa contina, Meethi vine si il vede cu telefonul lui Vishnu aceasta i-a toate lucrurile de la el informandu-l ca tatal Muktei se v-a ocupa de toate si sa plece acasa ca nu mai are nevoie de el, acesta devine suspicios in acest sens. O slujba se face acasa la Meethi iar ea lesina, Rathore vede ca Vishnu isi misca degetele.

Meethi se trezeste, Thakur afla de la Rathore ca Vishnu da semne, Tappu zice lui Meethi ca niste femei au jignit-o mai devreme si ea a suportat cu curaj. Damini zice lui Nani sa nu se mai ia de Meethi, doctorul spune ca in curand Vishnu isi va revenit, acasa Aakash traieste fericirea vietii sale atunci cand Meethi ii spune ca este insarcinata si ca o sa fie tata, Thakur tatal ei afla si se bucura de vestea primita, intreaga familie este fericita Ekadish pare si ea multumita de veste Rathore zambeste inclusiv Mukta ii spune ca totul este in ordine si sa nu-si faca griji, insa Yuvan intra la banuieli ca ar pute fi desconspirat mai ales ca Meethi stie ca este operat estetic.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 706 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 706 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 16 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!