Dragoste si ura Episodul 705 din 14 iulie 2020

Toata lumea vede stirea despre Meethi la televizor, Damini este trista pentru Meethi sora lui Maya zice ca doua femei din familie au fost la bordel. Meethi jura pe cartea sfanta ca e casta si neatinsa ca e tot sotia lui. Aakash ii zice ca mereu va avea incredere in sotia lui, a doua zi Damini suna la Maya ea zice de ce s-a vazut la televizor, Maya zice ca are incredere in Meethi ca stie ca n-a facut nimic. Maya apoi vrea s-o dea afara pe Kajri fiindca din cauza ei s-a intamplat asta, dar surorile ei n-o lasa Yuvan este tot mai apropiat de Mukta insa graba lui este suspicioasa si cand da sa plece il vede pe Aakash ca intreaba la infirmiera unde este salonul lui Vishnu, acesta fuge si se ascunde sa sa nu fie vazut.

Kajri se simte vinovata si accepta aproape orice critica din partea lui Maya care este decisa sa o alunge din casa, Meethi acum are misiunea de a-si convinge sotul prin care sa aduca argumente sa-si demonstreze nevinovatia, Kajri spune ca presiunea pusa asupra ei este cu atat mai mare ca Meethi este nepoata sa, Yuvan se preface ca sta langa Vishnu asta pentru ca un copil a iesit in fata lui Aakash si pentru ca nu avea cum sa argumenteze situatia.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 705 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 705 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 14 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!