Dragoste si ura Episodul 704 din 13 iulie 2020

Damini suna pe Thakur si zice ca nu stie nimic de Meethi el ii zice ca ea se va intoarce intre timp la bordel Meethi le canta lui Aakash, Kana si Rathore. Kana aude ca Maharani vrea sa o prinda iar pe Kajri dar Kana zice lui Thakur. Oamenii merg dupa Kajri dar n-o afla apoi afara sunt Thakur cu multi oameni cu Kajri. Oamenii ii bat pe huliganii lui Maharani, Kana zice lui Rathore ca daca isi dau seama ca banii sunt falsi? Ei zic ca nu au timp, Maharani o aduce pe Meethi lui Aakash. Meethi zice ca se omoara ca ea e doar a lui Aakash. Maharani afla ca banii sunt falsi, Kana scoate pistolul. Aakash isi da jos deghizarea Meethi il vede, Maharani se infurie politia apare Maharani scoate pistolul si impusca la curent si se face bezna.

Apoi Aakash cu restul merg la templu unde Maharani a dus-o pe Meethi ei sunt batuti de oamenii ei apoi legati. Maharani zice ca o omoara pe Meethi in fata lui Aakash. Aakash ii zice lui Meethi ca trebuie sa lupte, Meethi o musca pe Maharani de mana si o impinge pe jos. Lui Maharani ii cade peruca jos apoi clopotul cade pe Maharani in cap si ii sparge capul. Aakash scapa si toti ii bat, Meethi vrea s-o ajute pe Maharani dar ea zice ca e pedeapsa zeitei, Maharani ii cere scuze lui Meethi apoi ea moare.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 704 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 704 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 13 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!