Dragoste si ura Episodul 703 din 10 iulie 2020

Kana ajunge la bordelul lui Maharani aceasta isi da jos peruca si apare ca un barbat, Titli ii aduce ceai. Ea intreaba ce are asa special Meethi ca e mai dorita decat ea, Maharani ii baga mana in ceai si se arde. Titli e geloasa pe Meethi ea merge la dansa si vrea sa-i faca ceva, Kana refuza fetele ce i se arata si zice ca vrea altceva. Kana ii da mai multi bani omului pentru a i-o arata pe Meethi. El merge acolo si sparge usa fiindca Titli o inchise. El o scoate pe Titli afara, dar Kana o vede pe Meethi omul zice lui Kana sa plece. Mai apoi Maharani o i-a de cap pe Titli si-i cere toti banii ei fiindca a fost rea cu Meethi. Apoi Maharani vorbeste cu cineva la telefon care zice ca ii da 2 milioane jumate de rupii. Acel om este de fapt Aakash ei au un plan, Maharani zice lui Meethi de clientul ce ofera multi bani, Mukta e langa Vishnu ea zice lui Tappu ca e nervoasa pe ea insasi ca s-a enervat pe Meethi.

Nani iar face rau si zice ca Meethi de fapt isi merita soarta ca servitorii sunt diferiti de stapani facand referire la Damini cu Meethi, Meethi zice lui Maharani ca nu se imbraca cu ce vrea ea iar ea zice ceva de Kajri. Damini merge la Anjum si Kajri care afla ca ea e bunica lui Meethi si-i cere scuze. Meethi viseaza la momentul cand sotul ei o v-a salva insa totul este departe de a se indeplini in conditiile actuale.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 703 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 703 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 10 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!