Dragoste si ura Episodul 702 din 9 iulie 2020

Meethi ii zice lui Maharani ca Aakash o va salva, Kajri suna pe Maharani si zice ca se va intoarce la ea daca ii da drumul lui Meethi, Maharani insa nu e de acord cu ce propune ea. Ea zice ca Meethi nu pleaca de acolo ca s-a indragostit de ea, Yuvan e langa Mukta el o imbratiseaza Damini vine si il plesneste Nani se i-a de ea si zice ca e servitoare. Maharani afla ca politia a venit la bordel intr-un raid, ea nu se teme de ei. Nani se tot i-a de Damini ca sa nu mai ridice mana la nimeni, Kana se i-a de Nani ea zice ca cine e el ca nu are relatii cu ei Nani zice lui Damini sa nu se mai bage in viata Muktei, Aakash cu Rathore merg la bordel cu politia.

Maharani zice ca nu e nimeni cu numele Meethi acolo, politia cauta o fata ii face semn lui Aakash unde e Meethi, Aakash merge sus la camera aia dar Meethi nu e acolo Rathore o ameninta pe Maharani ca daca Meethi pateste ceva sa se pregateasca. Damini zice lui Thakur ca familia lor se destrama ca Mukta cu Meethi erau prietene, Meethi a fost ascunsa sub pat intr-o cutie. Titli ii fura lantisorul nuptial lui Meethi, dar il da inapoi apoi un om al lui Maharani pune ceva in apa sa bea Meethi, ea e fortata sa bea Aakash zice lui Thakur ca sigur Meethi e acolo ca o fata i-a facut semn, Kana vine la ei si Thakur are un plan cu el pentru a o salva pe Meethi care e gatita de Titli pentru a merge la intalnire, Mukta e langa Vishnu el da ceva semne, dar doctorul zice ca e tot asa, Mukta zice ca i-a zambit.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 702 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 702 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 9 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!