Dragoste si ura Episodul 700 din 6 iulie 2020

Maya zice ca de fapt Kajri s-ar afla in Attisgard omul nu crede Meethi este adusa iar jos aceasta afla ca Aakash a fost lovit in cap. Maharani zice lui Maiya si surorii sale sa danseze Mukta ajunge acasa, Tappu cu Rathore sunt acolo. Maharani zice ca merge la bordel putin Yuvan zice Muktei ca l-a gasit pe Vishnu, Rathore suna la Meethi acasa cand Yuvan intra in casa, familia merge la spital pentru a vedea cum se mai simte Vishnu. Mukta intra la el, Rathore cu Mukta merg la Meethi acasa dar sora lui Maya zice ca nu e nimeni acasa, asa au zis oamenii lui Maharani. Rathore vede ceva ce este ciudat, apoi tot el vede geanta lui Meethi pe jos in oglinda dar cand se da jos ea nu mai e acolo, Mukta il grabeste sa mearga la spital. Aakash se cere la baie, el vrea sa scape, Maharani vine inapoi de la bordel Aakash scapa pe geam Maharani e nervoasa.

Damini vede ca Yuvan se uita ciudat la geamul lui Vishnu de la spital ea ii zice subtil sa plece. Damini zice lui Kana ca el are ceva ciudat, Kana zice ca nu da de Meethi. Kana zice lui Mukta de rapoartele lui Vishnu si ca Yuvan stia dinainte. Nani se i-a iar de Meethi si o intreaba de ce nu e acolo? Maharani e nervoasa ca a foat tradata Aakash e aflat pe drum de oamenii lui Maharani dar Rathore apare la el.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 700 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 700 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 6 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!