Dragoste si ura Episodul 694 din 25 Iunie 2020

Meethi plange fiindca Nani a vorbit urat cu ea cand a zis ca e de rau augur sa aduca cadouri copilului Muktei. Aakash zice lui Meethi sa daruiasca cadourile, Mukta zice lui Vishnu ca Nani a vorbit urat cu Meethi. Nani vine dar il vede pe Vishnu si se teme fiindca ieri a vorbit urat cu ea. Vishnu zice lui Nani sa o imbuneze pe Mukta iar aceasta ii spune lui Nani ca nu vrea sa vorbeasca cu ea. Nani zice ca a gresit si s-o ierte ele se impaca. Aakash vede ca niste oameni sunt in fata biroului lui el afla ca Vishnu nu mai lucreaza si ca era liderul lor la firma lui Yuvan. Meethi imparte cadourile apoi aude un sunet de la casa aceea de zilele trecute, Meethi merge la usa apoi se uita pe geam şi vede o femeie legata. Meethi intra acolo cu ajutorul oamenilor si femeia fuge de acolo speriata Akash vine la Vishnu la Damini acasa. El ii zice ca a aflat de la muncitori ca nu mai lucreaza el zice sa vina la el sa lucreze. Vishnu nu accepta Aakash zice sa vorbeasca cu Mukta sa se consulte Vishnu incepe sa vada in ceata apoi vorbeste urat cu Aakash si zice cã i-a furat numele si viata ca Ambika l-a impuscat pe el ca din cauza lui si a mamei lui ei au suferit. Aakash il intreaba ce este cu el, Vishnu zice ca Meethi a fost intai sotia lui apoi a lui Aakash. Aakash se enerveaza Nani ii vede Akash il împinge pe Vishnu cand zice ca i-a distrus viata lui Meethi. Damini vine si zice ce e, Nani zice ca cineva il bate pe ginerele lui Thakur in casa lui? Desi a vazut si auzit tot Aakash spune lui Meethi ca s-a certat cu Vishnu ea zice sa ii ceara scuze.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 694 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 694 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 25 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!