Dragoste si ura Episodul 693 din 23 Iunie 2020

Meethi zice s-o sune Aakash suna dar nu e semnal insa Meethi are dreptate e chiar Kajri, ea a fost dusa intr-un fel de bordel a doua zi Aakash intreaba de Kajri pe Maya. Sora lui Maya suna pe fratele lor ea zice ca Kajri e bine dar ea nu a sunat doar s-a prefacut. Mukta suna pe Yuvan dar el e pe pat din cauza bataii cu Vishnu de ieri, Mukta zice parintilor ei ca vrea ca ei sa fie mereu impreuna. Meethi duce politia la locul unde a vazut femeia dusa cu masina Nani zice ca Vishnu e ca un servitor fiindca duce apa Muktei el zice lui Nani sa nu-i mai zica asa ca vede ea. Meethi ii mulțumeste lui Vishnu ca l-a ajutat pe Aakash, Vishnu zice lui Meethi ca e frumoasa ceva are Vishnu ca se comporta ciudat. Dupa ce Mukta i-a vazut ranile lui Vishnu aceasta ii spune sa se duca la spital pentru a se ingrijii acesta se duce iar pe holul spitalului il vede pe Yuvan care era dus in catre analize dupa bataia primita, acesta ii spune infirmierei sa intoarca si sa plece pe celalalt hol insa fara a da prea multe detalii, intre timp Vishnu ajunge la el si il intreaba ce a patit si cum se simte si ca o sa-i spuna Muktei de starea sa, acesta ramane uimit si se gandeste daca nu acesta se preface ori chiar a uitat totul ce s-a intamplat intre ei.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 693 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 693 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 23 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!