Dragoste si ura Episodul 691 din 19 Iunie 2020

Tappu e cu Rathore la restaurant, Aakash este si el cu Mukta ei au un moment romantic, Aakash zice ca trebuie sa mearga la lucru, el zice ca Sankrant priveste tabloul Ambikei. Ambika e la inchisoare si aude cantecul ce il canta mama ei, ea vede un bilet pe farfuria cu mancare unde sunt pozele lui Meethi, Aakash si restul. Ea zice ca e de la Chaubey mesajul Aakash zice lui Sankrant sa nu sufere pentru ea. Vishnu vede ca Mukta primeste mesaje de la Yuvan. El ii zice sa il intalneasca Vishnu are dureri de cap si trimite inapoi de pe telefonul Muktei ca se vad maine. Yuvan scrie sa mearga la cina Vishnu se nelinisteste iar a doua zi Mukta vine la lucru Yuvan o priveste cu dorinta. Yuvan zice de mesaj, apoi Mukta zice de sedinta Yuvan se intreaba oare de ce spune asta. Meethi o duce pe Maya la scoala lui Icha pentru a invata, Meethi vede cum o femeie e pusa intr-o masina cu forta ea afla ca e o zona rau famata si ca femeia e dusa la strada, Vishnu zice Muktei ce face Yuvan, Vishnu zice de mesaj Mukta zice ce mesaj. El zice ca i-a trimis mesaj Mukta primeste iar mesaj Vishnu cauta in geanta dar Mukta apare de dincolo, Vishnu vede mesajul cu ora cinei lui Yuvan si restaurantul. Meethi o vede pe Ambika care rade ca nebuna.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 691 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 691 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 19 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!