Dragoste si ura Episodul 690 din 18 Iunie 2020

Meethi se intoarce acasa, Sankrant ii cere scuze lui Meethi pentru cum s-a purtat, Meethi zice ca de azi vor fi fericiti. Nani zice lui Mukta sa isi i-a liber de la serviciu dar Mukta scapa tava jos si lesina. Rathore vine la Meethi el ii zice ca din cauza lui a fost umilita, Meethi zice ca de fapt Ambika nu a inteles ca e fiica lui. Nani il suna pe Rathore si zice sa mearga acasa, Rathore cu Meethi vin la Damini. Nani spune ca Rathore va fi bunic, iar acesta o i-a pe sus pe Tappu de fericire. Familia petrece apoi de fericirea vestii primite. Aakash afla si el vestea Nani zice ca Mukta i-a luat-o inainte lui Meethi fiindca ea e gravida prima Yuvan sunãape Mukta. El spune ca nu i-a zis Vishnu nimic? Vishnu zice ca nu mai lucreaza la el ca e în preaviz 30 de zile. Vishnu zice ca din cauza accidentului de pe santier Meethi cu Aakash merg la scoala infiintata de Icha si vad ca arata deplorabil. Ei zic ca se ocupa acum de ea Vishnu zice ca merge sa caute slujba dar de fapt el vrea sa mearga la spital sa faca analizele. Mukta ii zice de analize si a aranjat o intalnire intre Rathore si Tappu.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 690 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 690 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 18 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!