Dragoste si ura Episodul 687 din 12 Iunie 2020

Aakash zice ca Ambika traieste dar judecatorul zice ca e afectat de sentimente, Meethi e dusa de politie, Chaubey zice Ambikei sa stea ascunsa pana trece executarea lui Meethi. Thakur cu Tappu ajung acasa dar nu-i zic lui Damini de sentinta lui Meethi. Aakash cu Mukta zic avocatului ca Ambika traieste ca ea a cerut sa divorteze si ca a zis ca va aparea la tribunal. Avocatul zice de ce nu a zis mai devreme si nu a anuntat politia, el zice ca Ambika avea oameni peste tot. Aakash e disperat ca peste doua zile Meethi va fi executata, Aakash aproape da cu masina in omul ce isi cauta sotia. Aakash vede poza si ceasul de la mana ei, acel ceas a fost la locul unde a ars Ambika. Aakash zice ca nici ceasul nici cadavrul nu e al Ambikei, Tappu zice lui Rathore ca Ambika nu e moarta si ca a cerut ca Aakash sa divorteze, Tappu zice lui Rathore ca judecatorul a zis lui Aakash ca le trebuie dovada ca Ambika traieste, ea zice ca Aakash o cauta pe Ambika. La politie afara unde e Rathore apare omul ce isi cauta sotia disparuta el zice ca politia minte si nu-l ajuta, Rathore il apara de politistul care vrea sa-l bata. El vede poza femeii disparute cu ceasul la mana, sotul femeii zice ca i-a luat ceasul de ziua ei, Rathore zice ca el ii va gasi raspuns la intrebarile lui.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 687 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 687 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 12 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!