Dragoste si ura Episodul 685 din 9 Iunie 2020

Ambika isi canta la multi ani, Aakash merge la Meethi la inchisoare si zice ca vrea sa divorteze. El face ce i-a zis Ambika dar Aakash nu-i zice ca s-a vazut cu ea. Aakash zice ca nu-si poate lasa familia sa se destrame. Mukta afla de la Maya ca Aakash vrea sa divorteze de Meethi, ea zice ca nu se poate. Mukta zice ca Meethi e nevinovata. Nani zice ca Meethi e ca Ichcha, Maya zice ca Meethi nu ar face crima ca e nevinovata. Thakur cu Damini şi Divya vin la Meethi si vad actele de divort ale lui Aakash de Meethi. Meethi zice ca sa nu vorbeasca cu Aakash, Thakur zice ca sigur e ceva la mijloc, Meethi zice ca ea a omorat-o. Ambika zice lui Chaubey ca Aakash va fi al ei. Rathore vine la Chaubey acasa, Ambika aude ca Rathore e tatal ei Rathore ii zice cum sufera ca a vazut o si pe Malvika murind tot in foc. Ambika intreabã apoi ca Rathore e tatal ei? Chaubey zice ca Rathore i-a dat foc mamei ei a doua zi Yuvan vede inregistrarea de la camera de filmat, el vede pe Vishnu cum a fost aseara in biroul lui. Rathore merge la Vishnu si zice ca pleaca de langa Meethi in loc sa-i fie alaturi.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 685 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 685 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 9 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!