Dragoste si ura Episodul 683 din 5 Iunie 2020

Mukta o vede pe Ambika la televizor ea vine si zice familiei lui Thakur si lui Divya dar si lui Nani. Ea zice ca ii va zice lui Aakash treaba asta s-o salveze pe Meethi apoi merge si zice lui Aakash ca a vazut-o pe Ambika la televizor, Aakash zice ca el a luat lucrurile lui Ambika de la politie si un ceas dar Maya sustine ca Ambika nu purta niciodata ceas la ea asa ca Maya aduce o poza a ei pentru a vedea ca nu poarta ceas Aakash zice ca telefonul Ambikei nu a fost gasit Mukta zice ca daca nu e corpul Ambikei, la Meethi in inchisoare se i-a curentul si se aprinde o lumanare Meethi are cosmar cu Ambika iar Akash cu Mukta afla videoclipul cu Ambika. Maya zice ca femeia aia e moderna Sankrant zice lui Rathoe ca e tata socru a lui ca acum a aflat. Yuvan vede pe Meethi in ziar Mukta merge sa investigheze Maya afla prin telefon ea se bucura cã o vor salva pe Meethi.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 683 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 683 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 5 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!