Dragoste si ura Episodul 655 din 17 Aprilie 2020

Tatal lui Ambika vine la Aakash acasa el cere de la Maya bratari pentru fiica sa Maya accepta pentru ca n-are ce face, Akash face o cina pentru Meethi, Ambika aude fiindca spioneaza, Ambika zice ca ea aduce suferința. Seara Ambika se simte rau de fapt se preface pentru ca Meethi sa nu mearga la cina cu Akash. Cina se anuleaza lui Akash nu-i place Vishnu ii aduce un cadou lui Mukta un stilou cu numele lor. Seara Ambika aude o melodie care nu o lasa sa doarma asa ca iese afara si ii vede pe Aakash care ii face o surpriza lui Meethi si-i ofera un cadou un acvariu cu un peste ce a fost oferi de parintii lui in tinerete, stand la balcon Ambika se gandeste cum le poate distruge cina, asa ca ia o vaza cu flori si o arunca jos asa ca reuseste sa intrerupa momentul lor frumos.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 655 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 655 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 17 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!