Dragoste si ura Episodul 648 din 6 Aprilie 2020

Logodna lui Akash a inceput dar acesta este distant parca venit de pe alta lume. Akash parca o vede pe Meethi dar e in gandul lui, Rathore vorbeste cu Maya apoi apare Tappu, Maya zice ca fiul ei e fericit si se logodeste azi si imediat incepe schimbul inelelor. Inspectorul vede ca Akash are deja un inel pe deget Ambika se arde la deget intentionat pentru a purta pe alt deget inelul la fel ca Akash. Rathore vine la Akash iar acesta ii zice ca a uitat-o pe Meethi ca este trecut acum pentru el. Akash zice ca n-o mai iubeste pe Meethi, Rathore zice ca el cu Meethi il asteapta. A doua zi Aakash merge la Meethi el se urca in maaina dar Ambika apare acolo langa el. Meethi cu Rathore si Damini il asteapta, Ambika e smechera si nu-l lasa sa mearga la Meethi ea ii ia telefonul cand sa sune. Ratore zice lui Meethi ca el va veni dar vrea sa-l sune iar dar Meethi zice nu ca a fost ieri la el si a vorbit cu el. Akash scapa de Ambika cumva dar tarziu, Damini zice lui Meethi ca Aakash a zis ca va disparea din viata ei, Akash ajunge aproape dar masina nu mai merge, Meethi pleaca cu Rathor si Damini, Akash fuge spre ei si e socat cand o vede pe Meethi in scaun cu rotile.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 648 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 648 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 6 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!