Dragoste si ura Episodul 643 din 27 Martie 2020

Akash afla de la Vishnu ca operatia lui Meethi s-a încheiat cu bine. Akash lesina la templu, el cade jos de la efortul depus fiind ranit. Meethi se trezeste, Damini zice ca este bine ca Akash sa stea departe de Meethi. Maya vine inapoi si il vede pe Akash pe pat, Akash o adus ceva pentru Meethi de la templu el zice sa i-o duca ei sa se faca bine ca apoi o va lasa pentru totdeauna. Maya merge sa-i duca lui Meethi ce i-a adus Akash, dar vede ca este vindecata si nu o mai da. Ea se intalneste cu Nani pe hol. Maya zice c Aakash nu se mai intoarce la Meethi, Nani spune ca si Aakash e suspect pentru impuscarea lui Meethi. Maya merge la un comisar pentru a-l scapa pe fratele ei, comisarul de politie ii zice ca fata lui sa fie nora in casa ei daca vrea sa se inteleaga. Meethi cade din pat si zice ca nu-si simte picioarele, doctorul zice ca Meethi nu va mai putea merge si ca este paralizata.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 643 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 643 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 27 martie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!