Dragoste si ura Episodul 639 din 20 Martie 2020

Nani zice ca Rathore cu Mukta se vor cai daca vor face nunta cu Vishnu fiindca el este un sarac. Rathor zice ca stie ca ei ii plac banii, Methi vine si zice ca il da pe Vishnu lui Mukta. Thakur spune ca el joaca nunta, Meethi vrea sa divorteze de Vishnu dar nu merge la Akash. Vishnu spune ca o place pe Mukta si ca nunta cu Meethi este una falsa. Nani suna pe Maya si zice ca Meethi a zis ca divorteaza de Vishnu si poate merge la Akash, Nani nu vrea ca Meethi sa fie cu Akash. Lui Mukta ii pare rau pentru cum a vorbit cu Meethi mai demult ca a ranit-o. Ea isi cere scuze de la Meethi. Akash zice matusii lui ca Meethi nu va mai veni la el, Maya se teme de ce i-a zis Nani ca se va implini adica faptul ca Meethi va veni iar ca nora in casa ei. Rathore zice lui Damini ca Meethi il iubeste pe Akash si a vrut atunci sa se casatoreasca cu el. Vishnu da cadou cercei lui Mukta, Nani spune lui Tappu ca Meethi il da de pomana pe Vishnu ca daca ei nu-i mai trebuie, Tappu zice ca ea vede doar banii lui Akash.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 639 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 639 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 20 martie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!