Dragoste si ura Episodul 618 din 13 februarie 2020

Akash ii da actele lui Meethi si-i zice ca ii va fi dor de ea, apoi ea plange dupa el. Ea zice ca el a fost sincer in aceste zile si spune ca il iubeste. Aakash apoi vine si se desparte de familie, el ii multumeste lui Thakur ca l-a primit. El cere lui Khana s-o ierte pe Surbhi, lui Mukta ii pare rau ca pleaca si ea plange. Apoi Aakash zice lui Vishnu ca i-a luat numele dar acum va fi cum trebuie, Akash zice ca dragostea lui nu se termina doar relatia de pe hartie face acest lucru. Acasa la Maya vine un servitor noaptea tarziu, Vishnu zice cum Meethi a venit cu planul cu nunta pentru a scapa de Aakash si apoi lui Mukta ca o iubeste si ca pentru ea era emailul.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 618 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 618 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 13 februarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.error: Content is protected !!