Dragoste si ura Episodul 789 din 8 Decembrie 2020

Tamanna zice ca pleaca daca trebuie, Akash zice sa stea ca Meethi va fi fericita, Maya zice ca este destul sa decida cine ramane Rani sau Tamanna? Nani zice ca de ce zice asa ca exact asa a fãcut si ea acum multi ani, ca nu e bine sa alimenteze cu ura sufletul unui copil, Nani zice ca daca o va accepta aceasta poveste cu lucrurile uzate va lua sfarsit, Ekadesh o accepta pe Tamanna si zice ca este nepoata ei de azi, Akash zice ca stie cum sa faca sa o accepte Rani pe Tamanna, Akash da telefonul lui Rani fiindca Chameli a sunat, Chameli zice ca Tamanna e orfana si nu are parinti si ca ea a zis sa o adopte, Rani asculta apoi cere iertare lui Meethi.

Pe urma ea merge jos si duce o felicitare lui Tamanna prin care ii cere iertare din suflet, ea zice ca sa nu plece ca e sora ei mai mica, Anni cu Nani se uita la ele, fetele merg la Meethi si ii zic mama, ea le binecuvanteaza. Apoi Damini zice ca este mandra de Meethi ca a invatat ceva din viata ei, ea zice ca a lucrat la oameni bogati dar era iubire, ca a trait din vechituri si era nervoasa dar ca era jignire cand Tappu dadea jucariile la Icha? nu ca era iubire ca soarele si munții si aerul care ne dau de toate sunt date ca vechituri? Damini zice ca azi a inteles ce e Uttaran un lucru vechi dat altcuiva cu drag.

Dragoste si ura Episodul 789 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 789 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 8 decembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!