Dragoste si ura Episodul 787 din 4 Decembrie 2020

Agentii de politie intreaba ce s-a intamplat cu Khanna, Akash zice ca a vrut sa-l impuste de aia ea i-a dat cu piatra in cap, Meethi intreba ce va fi cu Rani, Nandini zice ca ii are pe ei, apoi Nandini e urcata in masina politiei si dusa, Meethi zice lui Akash ca trebuie sa faca ceva pentru ea, Maya sta cu Rani iar Akash duce un avocat la politie el spune cum s-a intamplat totu, Rani ajunge acasa Gomti o intampina apoi Rani zice ca unde e Chameli? Meethi zice ca ea e Nandini de acum ca s-a dus din casa spre binele ei, Akash zice ca o va suna si ii va scrie, Meethi zice sa si-o aminteasca mereu pe mama ei, Fiica lui Khanna e adusa la politie Nandini o vede, fetita plange politista zice ca tatal ei nu mai e, ea plange si zice ca nu are mama acum nici tata.

Nandini e impresionata a doua zi Akash le trezeste pe Meethi si pe Rani, ea merge la scoala Maya ii da un telefon. Meethi merge la inchisoare fiindca Nandini a chemat-o, Meethi o vede pe fata lui Khanna, Nandini ii zice ca fata e orfana, ea zice ca va fi dusa la orfelinat si ar sfarsi rau ca ea la bordel Nandini zice ca fetita asta n-ar gasi mama mai buna ca ea si zice sa o adopte. Meethi isi aminteste de copilaria ei si vede numele ei Tamanna apoi merge la Akash si i-o arata pe fata care e in masina ea zice ca e fata lui Khanna, Akash intelege ca vrea sa o adopte. Akash o accepta pe Tamanna el zice ca merg acasa Rani vine de la scoala Maya ii da haine, Rani vede haine mici la Meethi ea ii zice ca sunt pentru o fetita mica un ingeras, Maya cu Gomti o vad pe Tamanna.

Meethi zice ca de azi Tamanna va sta cu ei, lui Rani nu-i place de ea la cina Rani zice lui Meethi sa stea langa ea Meethi zice cã azi e prima zi a lui Tamanna de aia sta langa ea, Rani e geloasa si nu vrea sa manance, Meethi zice ca e sora ei mai mica si de azi are doua fiice, Rani merge sus, Maya merge la ea si ii zice ca a ei e tot din casa, ca sa-i dea ei lucrurile ei vechi ca trebuie sa zambeasca pentru a obtine ceva, Rani vine jos si cere iertare lui Tamanna dar de fapt nu o iarta, ea ii da o felicitare dar inauntru are desenat un demon.

Dragoste si ura Episodul 787 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 787 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 4 decembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!