Dragoste si ura Episodul 783 din 27 Noiembrie 2020

Chameli o cauta pe Rani dar aceasta cauta idolul lui Meethi prin gradina, Sankrant cu Ambika se intorc din luna de miere Chameli coboara, Mukta zice bine ca au venit ca nu crede ca e aceeasi cum a cunoscut-o ea. Mukta zice ca ea a adus-o pe Chameli in viata lui Meethi si aceasta zice ca acum are ocazia sa isi imbunatateasca viata, Akash se i-a de ea Chameli zice ca este prima lui iubire Meethi striga la ea apoi spun ca nu pot sta amandoua acolo ca Akash o iubeste doar pe ea, Meethi zice ca Rani e a lor ca este adoptata de ei, Chameli zice ca a purtat-o noua luni in burta si este copilul ei, Mukta zice ca Meethi a salvat-o pe Rani de Ratnabai atunci cand dus-o la bordel.

Rani gaseste idolul lui Meethi si apare in casa, Chameli se preface ea zice ca o iubeste pe Rani si sa nu o alunge. Apoi si Meethi cu Akash o vad pe Rani, Chameli zice lui Rani ca Meethi vrea sa o alunge Rani zice ca o iubeste pe Meethi nu pe Chameli desi ea e mama ei, Chameli zice ce are, Rani arata idolul ea zice ca Chameli e o mincinoasa mare ca ea a furat idolul si ca atunci era sange pe jos si cand a luat foc camera lui Maya Chameli avea benzina si chibrite Chameli vrea sa o loveasca pe Rani, Meethi ii tine mana zice sa nu cumva sa indrazneasca.

Meethi apoi o pune la punct ea zice sa mearga sus sa isi faca bagajele si sa-i spuna doamna Meethi, Ambika este la Malvika la inchisoare, aceasta zice ca Meethi e buna ca doar ea a crezut ca e nevinovata. Sankrant afla ca Ambika il minte, Rani cere scuze lui Meethi pentru Chameli iar aceasta coboara Maya zice lui Meethi sa manance Chameli are marul de la vrajitoare si se preface ca se impiedica si pune marul pentru a-l manca.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!