Dragoste si ura Episodul 778 din 19 Noiembrie 2020

Meethi vede fantoma ei cu un cutit, Akash se trezeste si intreaba unde e sange ca el nu vede, Meethi e mirata apoi lesina, toti vin apoi la ea dar Meethi nu si aminteste nimic, Chameli zice in gand ca e doar inceputul, a doua zi Vishnu e cu Khanna la birou el pune sa inregistreze pe acesta, Khanna vorbeste cu Chameli si zice sa i-a un obiect de-a lui Meethi pentru a duce vrajitoarei, Khanna a vorbit cu oamenii lui de cadavrul jurnalistului.

Vishnu zice lui Akash unde sa mearga sa afle, Akash vede pe gatul lui Meethi vanatai de cum s-a tinut de gat Meethi vede sangele pe perna, Akash merge la cimitor cu politia dar oamenii arunca piatra rosi e pentru a nu afla nimic, Khanna afla ca Akash a fost acolo Meethi primeste rezultatele ADN-ului. Ciudat acolo scrie ca Rani e fata lui Akash si Chameli desi Meethi a zis omului sa puna alt sange ca sa iasa ca nu e tata Akash, Meethi merge la spital sa caute pe omul cu analizele si afla ca el e nebun, Chameli merge la Meethi in camera sa i-a ceva pentru vrajitoare.

Ea i-a lantul lui Meethi care e socata sa vada pe omul cu analizele nebun, Meethi fuge si aproape e calcata de Mukta, Meethi ii povesteste lui Mukta ce a zis Ratnabai de Rani si de analizele comandate de ea Meethi ii zice ca ii vine sa creada ca a mitut pe technicianul de la spital pentru a modifica rezultatele? Ca ar face Meethi asa ceva. Mukta zice sa o trimita pe Chameli de acolo Meethi se vede pe ea in dublura in oglinda.

Dragoste si ura Episodul 778 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 778 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 19 noiembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!