Dragoste si ura Episodul 778 din 19 Noiembrie 2020

Meethi vede fantoma ei cu un cutit, Akash se trezeste si intreaba unde e sange ca el nu vede, Meethi e mirata apoi lesina, toti vin apoi la ea dar Meethi nu si aminteste nimic, Chameli zice in gand ca e doar inceputul, a doua zi Vishnu e cu Khanna la birou el pune sa inregistreze pe acesta, Khanna vorbeste cu Chameli si zice sa i-a un obiect de-a lui Meethi pentru a duce vrajitoarei, Khanna a vorbit cu oamenii lui de cadavrul jurnalistului.

Vishnu zice lui Akash unde sa mearga sa afle, Akash vede pe gatul lui Meethi vanatai de cum s-a tinut de gat Meethi vede sangele pe perna, Akash merge la cimitor cu politia dar oamenii arunca piatra rosi e pentru a nu afla nimic, Khanna afla ca Akash a fost acolo Meethi primeste rezultatele ADN-ului. Ciudat acolo scrie ca Rani e fata lui Akash si Chameli desi Meethi a zis omului sa puna alt sange ca sa iasa ca nu e tata Akash, Meethi merge la spital sa caute pe omul cu analizele si afla ca el e nebun, Chameli merge la Meethi in camera sa i-a ceva pentru vrajitoare.

Ea i-a lantul lui Meethi care e socata sa vada pe omul cu analizele nebun, Meethi fuge si aproape e calcata de Mukta, Meethi ii povesteste lui Mukta ce a zis Ratnabai de Rani si de analizele comandate de ea Meethi ii zice ca ii vine sa creada ca a mitut pe technicianul de la spital pentru a modifica rezultatele? Ca ar face Meethi asa ceva. Mukta zice sa o trimita pe Chameli de acolo Meethi se vede pe ea in dublura in oglinda.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!