Dragoste si ura Episodul 777 din 17 Noiembrie 2020

Akash o pune pe Chameli sa-i ceara scuze lui Meethi dar Vishnu aude ceva de la Khana care a zis oamenilor sa o urmareasca pe Meethi, Vishnu zice ca poate il ajuta el Khana zice ca are nevoie de un om care e apropiat de Akash. Meethi merge la Chameli si il suna pe omul de la laborator ea zice ca i-a dat si rezultatele de sange ale lui Akash, Meethi zice ca va demonstra ca Rani nu e fata lui Akash, Chameli zice ca sunt false testele Meethi zice ca asa e dar pentru ea e bine ca asa lupta si ea cu minciuni, Chameli e sunata de Khanna pe urma ea merge la el la birou Vishnu o vede dar el nu stie cine e, Khanna crede ca oare nu Akash a trimis-o, Khanna o da afarã pe Chameli. Rani cere un ruj de la Meethi pentru papusa ei, pe hol da de Chameli si din ruj iese stickul, Rani zice lui Chameli ca e stick de memorie, Chameli vede ce e pe stick marturia jurnalistului, Chameli duce o copie la Khanna.

Chameli zice lui Khanna de Meethi si de Akash ea zice de analizele facute de Meethi si cere ajutor pentru a-i da stickul original, Chameli zice ca Akash sa nu pateasca nimic, Khanna e de acord sa o ajute sa o scoata pe Meethi din viata lui Akash, Khanna zice lui Chameli ca ii va face cunostinta cu o persoana care l-a ajutat sa omoare pe sora lui el zice ca e gurul lui cei doi merg intr-un loc intunecos de speriat acolo e Daksha o vrajitoare, care stie ca ea e Chameli si vrea sa scape de Meethi, Meethi cu Mukta, Akash, Vishnu joaca adevar sau provocare. Vrajitoarea da o potiune lui Chameli si zice sa puna doua picaturi in apa si mancarea lui Meethi.

Meethi pune o intrebare ciudata lui Akash daca se va recasatori dupa moartea ei, lui Akash nu-i place ce zice, Mukta cu Vishnu pleaca dupa cina, Chameli vine acasa, ea merge direct la apa lui Meethi sa puna picaturile, si zice incantatia si apa se amesteca singura apoi se face clara inapoi, noaptea Meethi e agitata, ea isi pune apa si bea dar parca simte ceva, Meethi iese din camera apoi capacul de pe apa se da jos o femeie e in casa, apa se misca, Meethi merge dupa aceea femeie in alb, valul ei e in copac ea o vede parca pe Icha este ea care zboara cu un cutit.

Dragoste si ura Episodul 777 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 777 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 17 noiembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!