Dragoste si ura Episodul 761 din 20 Octombrie 2020

Vishnu zice ca nu a facut bine ca l-a impins pe Akash el se bate cu mana de perete, Nani vine si zice ca bine a facut ca l-a impins si se i-a de Damini ea zice ca Meethi a plesnit-o pe Mukta, Damini nu crede desi Mukta ii zice. Nani zice ca Meethi nu a vrut sa renunte la Rani pentru Manav si caa lui Akash si Meethi nu le pasa de Manav doar de Rani, Meethi se pedepseste singura pentru ca a ridicat mana la Mukta ea se loveste cu mana de lemnul de la geam. Akash vine si o opreste, ea zice cum a ridicat mana la sora ei mai micã, Meethi zice ca trebuie sa fie un mod sa il recupereze pe Manav, Vishnu a chemat politia pentru a localiza apelurile ce vin la ei, un golan suna pe Vishnu si zice ca are timp pana la miezul noptii altfel il omoara Nani i-a telefonul si vrea sa zica unde e Rani dar Vishnu inchide telefonul el zice ca nu poate risca viata lui Rani, Mukta zice ca ii pasa mai mult de Rani ca de copilul lui? Politia afla locatia apelului, Damini vine si zice lui Akash si Meethi locatia unde e Manav.

Akash pleaca cu pistolul la el Maya intreaba daca pe Rani nu o i-a cu ei ca i-ar putea face ceva copilului Ambika baga zazanie la Maya impotriva lui Meethi, Rani zice de destin ca il aduce ea sa stea cu ei, Damini ii zice ca zeul le face destinul ca si Icha a vrut sa-si schimbe destinul Damini zice lui Meethi de ce a lovit o pe Mukta ca ea vrea sa controleze vietile tuturor? Damini ii zice ca daca era Icha ea o risca pe Rani pentru Manav, Meethi zice ca ea nu poate fi asa generoasa ca mama ei Akash, politia, Vishnu si Mukta ajung la locul de unde au sunat golanii. Meethi zice lui Damini ca nu poate sa o trimita inapoi pe Rani la golani politia nu afla nimic in locul respectiv poi aud plansetul copilului insa descopera un bebelus de jucarie cu un casetofon langa Meethi zice bunicii ei ca Manav e ca si copilul ei dar ca tine si la Rani, Damini zice ca trebuie sa o sacrifice pe Rani pentru Manav ca asa a facut si zeita Devki mama zeului Krishna, Meethi zice ca Akash va salva pe Manav, Akash apare la Meethi, si spune ca nu l-au aflat, Damini zice ca timpul le rezolva pe toate si sa mai astepte putin.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!