Dragoste si ura Episodul 750 din 1 Octombrie 2020

Chameli este adusa inapoi la bordel ea o loveste pe sefa bordelului cu o vaza in cap Meethi o vede pe Rani care deschide usa Muktei, Meethi o intreaba pe Mukta cine e, ea zice ca mama ei este plecata si sta la ea, Chameli fuge cat vede cu ochii Meethi zice Muktei de nunta lui Sankrant iar Rani face mutre despre Meethi. Chameli bea apa de la templu iar Rani vorbeste urat cu Meethi, Mukta zice sa aiba grija la cum vorbeste acasa la Maya casa e pregatita de nunta Malvika zice ca nu va fi nimic acolo ea trage draperia jos de ciuda, Malvika zice ca merge ea dupa Sankrant. El nu e gata de ceremonie Malvika zice ca nu e incantat de nunta Meethi cu Akash danseaza la ceremonia sofranului. Malvika este pusa sa aplice sofran, dar nu-i place de Kajri, ea este manioasa, Meethi o pregateste pe Kajri, Rani e obraznica, ea zice ca nu merge la Meethi acasa, Vishnu zice ca din cauza ei au de suferit el si copilul.

Malvika tot insinueaza lui Kajri ca e gresit ce face Sankrant scrie un mesaj lui Ambika prin care ii cere scuze pentru cele intamplate in noaptea respectiva, Malvika zice lui Kajri ca ea sta in localitate cu Ambika, Malvika zice ca intr-o seara l-a vazut pe Sankrant la Ambika acasa si ca au stat cu lumjna stinsa toata noaptea iar dimineata a plecat, Kajri sufera iar Malvika zice ca acum a divortat de Ambika si il poate controla Kajri zice lui Malvika sa faca ceva pentru ea Akash face turbanul lui Sankrant Kajri e adusa jos de Meethi, Mukta a ajuns si ea Anni e acolo, mirii se aseaza la locul lor apoi Sankrant pune ghirlanda dar pe ganduri la fel si Kajri care se gandeste la ce a zis Malvika si zice ca nu poate face asta.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 750 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 750 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 1 octombrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!