Dragoste si ura Episodul 749 din 29 Septembrie 2020

Sankrant zice familiei ca Ambika a acceptat sa semneze actele dar si ca nu acerut nimic la schimb, Malvika se mira de asta Mukta o asteapta pe Chameli care nu mai vine, Maya zice lui Malvika ca nu e impotriva casatoriei lui Sankrant cu Kajri, Mukta merge la politie cu Rani, politia zice ca o duce la orfelinat pe fata Mukta zice fetei ca stie unde sa o duca Meethi face lista cu invitatii. Ambika apare la usa ea intra si toate invitatiile zboara pe jos familia este uimita sa o vada, toti isi amintesc de ea dar mai ales cate a facut, Vishnu da de banii de la Chameli in dulap, Ambika zice ca nu a venit sa ceara nimic ci sa dea ceva, Meethi zice ca sa nu mai faca alta scena. Ambika semneaza actele apoi ea zice lui Sankrant sa stearga vermilionul, el sterge fruntea ei apoi ea da actele lui, Malvika este uimita, Ambika zice apoi o intreaba daca e corect ce a facut cu ea, si pleaca apoi, Maya il intreaba pe Sankrant daca este bine ce s-a intamplat.

Sankrant are remuscari Ambika zice lui Malvika ca vrea sa-l faca pe Sankrant sa creada ca ea s-a schimbat, Sankrant este cu gandul la Ambika, Akash zice ca e ciudat ca Ambika a plecat asa repede si linistita acasa, Rani apare la Vishnu acasa ea nu vorbeste doar face semne. Apoi apare Mukta ea zice de Chameli lui Vishnu, sefa bordelului de unde era Chameli se intereseaza de Rani ea zice ca este buna pentru ea, Rani are cosmar iar Meethi o surpriza.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 749 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 749 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 29 septembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!