Dragoste si ura Episodul 744 din 21 Septembrie 2020

Se tine slujba de Ganpati, Ashfaq reuseste sa scape din legatoare, acesta iese din casa, Meethi e cu Asgar la ambasada, si merge spre scena fiindca Asgar o trimite sa explodeze bomba, Mukta simte ca este ceva in neregula ea o vede pe Damini care a ajuns acolo care vede bomba de pe Meethi. Asgar apare in spatele lui Damini iar Meethi zice lui Damini sa plece, Ashfaq zice tot lui Ansari, Akash se deghizeaza in politist si o echipa apare acasa la Ashfaq, Ansari ajunge la Akash si il vede langa Damini care e lesinata, Akash o vede pe Meethi, Asgar vrea sa apese pe buton dar Akash vine la el si il bate, Ansari anunta lumea de bomba Akash il bate bine pe Asgar dar apasa pe buton, Meethi simte ceva dar bomba nu explodeaza Akash fuge spre ea. Meethi merge pe acoperis pe terasa, Akash umbla la bomba si rupe un fir rosu apoi se imbratiseaza, bomba explodeaza.

Apoi cei doi ies pe usa Asgar este prins Ansari zice presei de Meethi Chaterjee ca a fost o bomba umana Akash a desfacut bomba de pe Meethi Ansari zice cine e aparat de zei nu poate pati nimic el zice de educatia lui Meethi si ii aduce laude si multumiri Nani ramane in drum si o vede pe Mukta ca taximetrist ea zice ca asta a ajuns nepoata lui Jogi Thakur? Meethi se desparte de familia lui Ashfag, lor le pare rau ca nu au crezut o pe Meethi, aceasta ajunge acasa la Maya. Akash cu Meethi fac slujba, Malvika zice ca era bine de era si soția lui Sankrant, Meethi afla de femeia noua din casa lor ea intreaba de Kajri, Malvika zice lui Ambika ca Meethi s-a intors, insa ea zice ca tot i-a amintit lui Sankrant de ea, Malvika zice ca ea va controla familia.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 744 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 744 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 21 septembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!