Dragoste si ura Episodul 739 din 11 Septembrie 2020

Ansari merge la celalalt politist si intreaba de ce a publicat poza lui Akash si daca are dovezi impotriva sa, imediat acesta este sunat de comisar care zice s-o trimita pe Meethi acasa si pe Akash sa il aresteze, Vishnu cu Mukta se joaca cu copilul el intreaba de Tappu si de Rathore dar Mukta zice ca sunt plecati in Dubai. Maya i-a cumparat haine Malvikai, aceasta ii da o camasa lui Sankrant de culoare cum i-a dat Ambika, Malvika afla de Ambika ca a fost o ticaloasa si zice ca ea de aia a venit s-o aduca pe Ambika inapoi in casa, Ansari vine la Meethi si zice ca are avion spre India, ea zice ca nu semneaza si nu pleaca fara Akash, Meethi semneaza actele, Asgar zice ca nu o poate pierde pe Meethi si ca este prada lui.

Meethi merge cu Ashfaq la templu acolo este si Aakash dar ei nu se vad, preotul vine la Meethi si Ashfaq si intreaba daca sunt casatoriti, Ansari vine dupa Meethi acasa la Ashfaq insa apare cu Meethi iar ea zice ca acum e sotia lui Ashfag, ea zice ca acum poate sta in Pakistan legal. Vishnu paseste pe picioare Ansari verifica actele de casatorie. Nilofer e martor, Ansari zice ca este ceva plan a lo asa ca incepe a demonstra ca nunta asta e o inselaciune. Mama lui Ashfag se i-a de el si de Meethi ca sunt in doliu si cum s-a casatorit cu o femeie deja casatorita? Ei nu stiu de planul lor, Saba zice lui Nilofer ca daca este fericita de casatoria lor, sa jure pe Ashfaq, Ansari suna pe Damini sa zica de nunta lor, Damini o aude pe Meethi apoi afla de nunta ei cu Ashfaq.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 739 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 739 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 11 septembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!