Dragoste si ura Episodul 738 din 10 Septembrie 2020

Meethi este interogata de catre Ansari, ea zice ca familia lui Asgar nu e de vina, Maya merge la templu ea zice ca daca suna Meethi sa zica ca este la templu. Meethi zice ca Aakash e ascuns, Ansari zice ca daca minte si de fapt vrea sa faca alta explozie. Maya ajunge la templu iar o femeie ii da un colier din flori pentru al depune la templu. Ansari vede poza lui Meethi pe birou, la templu lui Maya ii fura cineva papucii de argint, Malvika opreste hotul, Ansari zice politiei indiene ca o are pe Meethi Chaterjee el zice ca este nevinovata.

Asgar ajunge la Meethi apoi ei merg la Akash dar el nu mai e acolo, omul este batut ce statea cu el. Maya o duce pe Malvika la ea acasa, Ansari este suspect pe Asgar el zice ca poate el l-a ascuns pe Akash, Meethi nu lasa ca Asgar sa fie arestat apoi Ansari le da drumul amandurora. Akash e in spate la masina lui Asgar dar Meethi nu l-a vazut, Meethi se intoarce la masina dupa bratara ei, Asgar nu lasa sa caute in spate unde e Aakash el ii da bratara de la Akash de sub el, Asgar l-a ascuns pe Aakash. Maya o aduce pe Malvika acasa la ea, ea arata tabloul cu Meethi si Akash, Meethi ajunge acasa la Ashfaq, Saba se i-a de ea ca avea altundeva sa mearga, Meethi se roaga s-o lase sa stea cateva zile apoi pleaca, Akash se trezeste Asgar ii zice ca politia il cauta, Malavika primeste o camera in casa Mayei, apoi ea o suna pe Ambika si zice ca e instalata in casa.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 738 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 738 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 10 septembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!