Dragoste si ura Episodul 737 din 8 Septembrie 2020

Ansari vine la Asgar şi zice ca trebuie autopsie pentru a se putea face ritualurile, lui Asgar nu-i convine Ansari vede firul legat de Meethi dar Ashfag zice ca a fãcut un legamant, Ansari intreaba pe Meethi unde a fost cand a fost crima, ea zice ca in camera, Asgar zice politistului ca nu era acasa cand a fost facut crima, Akash este ametit el e din ce în ce mai rau. El este slabit si fara vlaga, Ansari zice ca Khalid a fost impuscat de aproape de ceva ruda mai precis, Saba merge la Ansari la politie, ea zice de Meethi ca ea e de vina, ca Fida e Meethi ca e indianca si ca Khalid a zis ultima data numele ei, Ashfaq merge la Meethi el zice ca e socat de moartea lui el cere scuze pentru comportamentul lui Saba, Meethi zice ca nu e vina ei, Asgar apare apoi si Meethi zice ca nu cumva Khalid o fi aflat ceva secret.

Ansari vine acasa la Asgar, el zice ca Meethi este de vina, Asgar zice ca Saba este afectata de moartea lui si ca ea a venit din India si nu o cheama Fida ci Meethi. Ashfaq sare in apararea lui Meethi. Ansari zice ca o sa fie arestat, Meethi recunoaste ca e indiance si e arestaa apoi dusa, Asgar se i-a de Saba intreband-o ce a facut? Meethi este dusa in arest, Ansari o interogheaza el zice ca a venit ilegal si sta acolo fara drepturi Meethi este dusa in arest, Ashfaq e suspicios pe Asgar, Meethi zice de Fida adevarata, cum a fost prietena ei de pe tren si a impins-o din tren si a cazut in apa apoi Ashfaq a gasit-o, ea zice cum Asgar a vrut s-o duca acasa dar la rugaciunea pentru pace a fost acel eveniment.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 737 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 737 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 8 septembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!