Dragoste si ura Episodul 736 din 7 Septembrie 2020

Asfaq apeleaza la cel mai bun prieten pentru al ajuta sa gaseasca parola la cardul lasat lui Meethi, acesta vede filmarea in care este incredintat cu o misiune in care Fida a pierit, Khalid afla adevarul ca s-a folosit de fapt de Meethi insa imediat ce termina de vazut filmul Aqgar este in spatele sau acesta il intreaba de ce a facut asta si daca este cu adevarat ce a vazut el in acel fimulet. Vishnu este bine in scaun cu rotile iar un medic ii face exercitii pentru a se recupera. Vishnu se ridica fiindca copilul cum plange, Khalid zice ca Asgar se va folosi de Meethi in scopurile lui si ca i-a tradat pe ei si familia lui, Asgar zice ca doar banii il intereseaza si ca acum are doi pioni pe Meethi si pe Akash, el se preface ca ii pare rau, apoi il impusca pe Khalid. Khalid cade jos, apoi zice ca tot ce a facut ca este o crime, el zice ca i-a zis sa se supuna insa nu a vrut, Khalid il prinde de picior pe Asgar dar acesta apuca sa fuga. Familia vine apoi la el, insa apuca si zice numele lui Meethi, Saba sotia lui Khalid crede ca Meethi este vinovata fiindca el arata inspre ea, insa el a zis” Meethi Pericol”, Khalid e gata insa, Saba striga tare Khalid si ca se va razbuna pe Meethi.

Meethi apoi intreaba zeul de ce ii i-a pe cei dragi ei, Asgar merge la Akash si zice ca Khalid a murit, Akash zice ca dupa ce mananca ii este somn si ca are capul greu, Akash e ametit fiindca i se pune ceva in mancare, Asgar da ordin omului sa dubleze doza lui Akash, acasa Asgar se preface ca nu stie, Ashfaq zice ca este impuscat, Saba zice ca Asgar sa afle cine e de vina, Ashfaq l-a anuntat pe Ansari de Khalid, lui Asgar nu-i place, Saba zice ca Meethi e straina ca doar ea a putut avea arma, ea zice ca Meethi l-a omorat, Ashfaq l-a vazut pe Asgar iesind din casa si vede ca minte cand zice ca daca era acasa nu se intampla toate acestea.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 736 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 736 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 7 septembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!