Dragoste si ura Episodul 735 din 4 Septembrie 2020

Sederea lui Akash la inchisoare a fost scurtata de noua varianta a planului pus la cale de Asgar, acesta il duce pe Akash deghizat fiind in comisar, Ansari vine la politie iar acolo vede cartea de identitate pe care presupusul comandant ar fi uitat-o insa acesta vede ca este una falsa. Damini cu Divya merg la Mukta sa o vada, ea a avut un baiat, mai apoi Ansari vine la familie si zice ca ii poate aresta pe toti fiindca au tinut-o pe Meethi acolo, desi legea nu le permitea asta, Meethi zice de accident si de Akash ca a venit dupa ea, Ansari zice ca el crede ca e o terorista, Meethi zice s-o aresteze doar pe ea atunci insa fost doar imaginatia lui Meethi. Mukta merge la Vishnu cu copilul ea este socata sa il vada pe Vishnu acolo, Damini zice cã Vishnu nu mai este, Mukta pune copilul pe Vishnu el incepe sa sufle tare, un miracol acesta pare sa isi revina, Akash o vede pe Meethi, Asgar a dus-o la el.

Akash il vede pe Asgar dar zice ca l-a mai vazut la rugaciunea pentru pace, Akash zice ca i-a aratat poza sotiei sale iar Asgar zice ca nu a putut zice ca ea e cu e, caci ar fi aflat politia si era dezastru atunci, Asgar are ceva plan cu cei doi, Vishnu deschide ochii si vorbeste familia se bucura, Meethi aduce dulciuri familiei fiindca e Raksha bandan. Mukta leaga firul lui Kana, in acelasi timp Meethi leaga unui baiat de acolo, Meethi suna acasa la Mayya, ea vorbeste cu Kajri, Maya i-a telefonul si zice sa vina amandoi acasa.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 735 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 735 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 4 septembrie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!