Dragoste si ura Episodul 732 din 31 August 2020

Akash o vede pe Meethi, dar nu poate ajunge la ea, acesta zice lui Kana ca a vazut-o pe Meethi, Kana zice ca ii trebuie vizs si altele, el ii raspunde cãanu poate astepta acum ca a vazut-o pe Meethi iar aceasta este cu Asgar ea zice ca nu poate sta cu el in casa, el ii zice ca este periculos si ca pot fi arestati din orice greseala. Akash vorbeste cu cineva pentru a trece in Pakistan dupa Meethi. Familia lui Ashfag e ingrijorata de el fiindca e arestat, Asgar ajunge acasa si afla de Ashfaq.

Akash reuseste sa se strecoare intr-un camion care transporta marfa iar acesta reuseste sa treaca peste primul control, intre timp Meethi ajunge acasa cu Asgar iar acesta se scuza in fata politiei dand vina pe Meethi ca voia sa se casatoreasca de aceea au plecat spre tara ei, iar pentru a-i confirma cele spuse agentul spune ca vrea sa participe si el la ceremonie, la ultimul control de intrare in tara Akash scapa din greseala o bratara a lui Meethi fapt de atrage atentia politiei asupra lui, si chiar inainte de a o lua de jos este vazut de catre agent.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 732 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 732 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 31 august 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!