Dragoste si ura Episodul 730 din 27 August 2020

Meethi este fericita ca a doua zi o sa plece acasa, insa nu stie ca totul este un aranjament din partea celui care s-a tinut de promisiune, Akash zice ca merge iar dupa Meethi, Kana merge cu el Ansari primeste poza lui Meethi prin fax iar a doua zi dimineata devreme Meethi se desparte de familie mama lui Asgar ii da o amuleta si o vede pe cea de la Fida. Meethi zice ca este de la Fida, Asgar intreaba Figa? in acel moment amuleta cade pe jos ca un semn. Meethi se desparte de fiecare apoi ei pleaca pe drum dau de Ashfaq el vine sa se desparta de Meethi el ii da o floare Ambika la inchisoare bea ceva, imediat ii e rau si se pune jos ea e dusa de gardiana, Rathore zice lui Tappu ca Malavika traieste.

Tappu zice ca nu poate merge cu el, Rathore zice ca ea e prima lui sotie, Tappu zice ca Mukta are nevoie de el, Mukta vine la ei si zice ca sa o i-a pe Tappu cu el, Tappu zice ca nu o poate lasa fiindca aproape naste, Mukta zice ca sunt destui sa aiba grija de ea la spital unde e Ambika cineva omoara asistenta, este Malavika pe care Ambika o vede fiindca se trezeste, Malavika zice ca a venit s-o duca de acolo ca acum are ea grija de tot, Meethi e pe drum cu Asgar ei merg cu autobuzul, Akash merge si el spre Meethi, Ansari opreste autobuzul lor el cere verificarea bagajelor apoi vede pe Asgar care bate un om, el zice ca merge la rugaciunea pentru pace, Ansari pleaca, Asgar zice in gand ca Meethi nici nu stie ce o asteapta.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 730 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 730 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 27 august 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!