Dragoste si ura Episodul 720 din 10 August 2020

Meethi afla de fapt ea se afla in Pakistan, Nani zice lui Damini ca joaca teatru pentru ca Mukta sa se simta rau. Kana se i-a de Nani si zice ca ei nu fac diferenta intre Meethi si Mukta, Nani zice ca nu s-au gandit la Mukta cand au plecat, Meethi ajunge la politie dar omul ce a gasit-o vine dupa ea ca norocul. Barbatul zice ca este ruda lui, el zice ca Meethi e tulburata la minte si ca si-a pierdut memoria, Aakash cauta numele lui Meethi pe lista de nume dar ea e in spatele lui el zice sa nu-l paraseasca insa a fost doar imaginatia lui.

Inspectorul din Pakistan se gandeste la Meethi, iar Meethi ajunge acasa la omul ce a gasit-o insa si inspectorul apare acolo imediat, Maya organizeaza ultima slujba pentru Meethi ea a pus tabloul lui Meethi cu flori exact asa cum prevede traditia, Aakash intra si o intreba ce e asta ca Meethi nu a patit nimic si ca de fapt Meethi e in viata.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 720 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 720 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 10 august 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!